Πολιτική

Καμμένος: Καρτερός και Φλαμπουράρης πάνε να φάνε τον Πολάκη - Θα καταθέσω στοιχεία για Κοτζιά

Καμμένος: Καρτερός και Φλαμπουράρης πάνε να φάνε τον Πολάκη - Θα καταθέσω στοιχεία για Κοτζιά
Επίθεση στον Νίκο Κοτζιά αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος

Εντός των επόμενων ημερών ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για αυτά που καταγγέλλει εις βάρος του Ν. Κοτζιά, αφού πρώτα τα καταθέσει στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών εντός της άλλης εβδομάδας, όπως ανέφερε ο ίδιος σε συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε, τα στοιχεία αποδεικνύουν «αρκετά μεγάλη σειρά κακουργημάτων που έχει διαπράξει ο κ. Κοτζιάς, μεταξύ αυτών της απιστίας εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου για το θέμα της σύναψης της συμφωνίας για τις βίζες, αυτό που του έγραψα στο μήνυμα».

Ο Π. Καμμένος, μιλώντας στον ANT1, ανέφερε ότι διαθέτει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ν.Κοτζιά και ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα έρθει μετά τις εκλογές.

«Κάναμε την συνειδητή επιλογή να διατηρήσουμε την σταθερότητα στην χώρα και το καταφέραμε. Με ένα 4% και 7 υπουργεία καταφέραμε να κάνουμε όσα δεν έκαναν μεγάλα κόμματα. Εγώ όταν έχω να πω κάτι το λέω ευθέως. Εγώ δεν ξεκατινιάζομαι. Δεν διαθέτουμε Κ.Ο. γιατί ο Πρόεδρος της Βουλής ερμήνευσε αυθαίρετα τον κανονισμό σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα», είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εμείς δεν είπαμε τον Ιανουάριο στον ελληνικό λαό ψηφίστε μας για να σκίσουμε τα μνημόνια. Κάναμε έξι μήνες διαπραγμάτευση και φτάσαμε στα άκρα και όταν πια διαπραγματευθήκαμε και πήραμε μια πρόταση αντίθετη από αυτή της Γερμανίας ζητήσαμε από τον ελληνικό λαό να την εγκρίνει. Την ενέκρινε και η ΝΔ του Μεϊμαράκη. Τα μέτρα που ακολούθησαν περιγράφονταν στην συμφωνία του Ιουλίου και τα ενέκρινε ο λαός τον Σεπτέμβριο», είπε ακόμα.

«Εγώ έφυγα από την κυβέρνηση για την Συμφωνία των Πρεσπών. Πρώτοι εμείς το κάναμε. Οι αποστάτες ήταν ήδη συνεννοημένοι». Στο ερώτημα γιατί δεν έφυγε πιο νωρίς είπε: «να ανατρέψω την κυβέρνηση τον Ιούνιο δεν μπορούσα. Δεν είχα τον αριθμό των βουλευτών. Αν αποσυρόμουν από την κυβέρνηση θα έκανα το χατήρι της ΝΔ. Και έστω ότι ανατρεπόταν η κυβέρνηση. Και έβγαινε ο Μητσοτάκης. Πάλι Βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν. Ήθελε να ρίξω την κυβέρνηση για να μην βγει η χώρα από τα μνημόνια. Θα γινόμουν ήρωας. Αλλά επέλεξα τον δρόμο της ευθύνης. θα έπαιρνα 15% στις εκλογές. Δεν είμαι στην πολιτική με μικροπολιτικά κριτήρια».

Επιτέθηκε στο Νίκο Κοτζιά για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του και όπως είπε σε αυτήν αναφέρεται σε σπίτι που ενοικιάζει ο Πάνος Καμμένος από offshore εταιρεία. Δείχνοντας μάλιστα το κινητό του είπε ότι το σπίτι το έχει νοικιάσει από ιδιώτη και όχι από offshore.

«Προκαλώ το Νίκο Κοτζιά. Εγώ παραιτούμαι όλων των ασυλιών και να αποφανθεί η δικαιοσύνη», είπε ακόμα.

Στήριξε επίσης τον Παύλο Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πολάκης είναι γνήσιος. Οι γέροντες του Μαξίμου, Καρτερός και Φλαμπουράρης πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως έφαγαν εμένα».