Πολιτική

Αυτό είναι το θερμό επεισόδιο Μητσοτάκη - Πολάκη, τι φάνηκε από την κάμερα της Βουλής - Δείτε το βίντεο

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Φωτιά πήραν τα έδρανα της Βουλής της βουλής χτες μετά το τέλος της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης με σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Πολάκη και του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας προσέγγισε ο Παύλος Πολάκης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αντιπαράθεσης μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η εντονότατη αντιπαράθεση μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και οι αβρότητες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, εναντίον του οποίου στρέφονταν αρχικά η πρόταση μομφής της ΝΔ, δεν ήταν οι μοναδικές στην έναρξη της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του «πινγκ – πονγκ» μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Παύλος Πολάκης πλησίασε τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας… ακατάληπτα σύμφωνα με πληροφορίες από γαλάζιες πηγές. «Θα τα πούμε αύριο» ήταν η κατακλείδα του λόγου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάρει την απάντηση «Άντε φύγε από εδώ».

Συγκεκριμένα κουνώντας το δάχτυλο του μπροστά στο πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη είπε «Θα σου δείξω εγώ. Θα τα πούμε αύριο». Πληροφορίες, μάλιστα, λένε πως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά «Δεν θα μου πεις εσύ για φασισμό».

Σημειώνεται πως όλα αυτά συνέβησαν μετά την τριτολογία των πολιτικών αρχηγών και την κορύφωση της «μάχης» που έχει ξεκινήσει εδώ και ώρα στη Βουλή.

Από την επίσημη ενημέρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στους συνεργάτες του, ο αρχηγός της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά «Άκουγα διάφορα με πολλά σύμφωνα και λιγότερα φωνήεντα. Δεν κατάλαβα. Κάτι είπε περί φασισμού». Η απάντηση, δε, του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν «Σήκω φύγε από εδώ ρε».