Πολιτική

Βασίλης Λεβέντης: Όταν μιλούσε για τον κορονοϊό και για το αν πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο (βίντεο)

Βασίλης Λεβέντης: Όταν μιλούσε για τον κορονοϊό και για το αν πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο (βίντεο)
"Είναι η επιστήμη που έχει το λόγο. Είναι η ώρα της επιστήμης και τους ιατρούς πρέπει να εμπιστευτούμε" έλεγε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης για το εμβόλιο.

Σαφέστατη και ξεκάθαρη θέση και στάση υπέρ του εμβολιασμού για την πρόληψη του κορονοϊού είχε ταχθεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και πρώην βουλευτής Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", κτυπημένος από τον Covid - 19.

Ήδη από τον Δεκέμβριο του 2020, τις ημέρες δηλαδή που μόλις είχε ανακοινωθεί ότι ανακαλύφθηκε το εμβόλιο και χωρίς να έχει ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά, επεσήμαινε δημοσίως πως «πρέπει να πάνε να εμβολιαστούνε όλοι».

"Πρέπει να προτείνουμε στον κόσμο να εμβολιαστεί. Αυτοί που σήμερα λένε να μην κάνουμε εμβόλιο είναι κάτι ακροδεξιοί, κάτι αρνητές που μιλάνε για συνωμοσίες, για Σόρος, διάφορες τρέλες που αναγράφονται στο ίντερνετ. Και δεν έχουν κάτι να αντιπροτείνουν;

Τι θέλουνε, να πεθάνει ο κόσμος; Εμείς στην Ένωση Κεντρώων συστήνουμε σε όλους να εμβολιαστούν", είχε πει ο Βασίλης Λεβέντης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη τον τοπικό σταθμό MesogeiosTV.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης που βρίσκεται διασωληνωμένος από το Σάββατο 25/9 στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού δίνει μάχη για τη ζωή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

{https://youtu.be/nJSGdUs5dSw}