Πολιτική

Η δεύτερη «συγγνώμη» του Σπήλιου Λιβανού για τα όσα ακούστηκαν για τις φωτιές του 2007 (βίντεο)

intime intime
Αποφασισμένος να μην αφήσει το λάθος του «να στιγματίσει την πορεία του» εμφανιστηκε ο απερχόμενος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός.

Πραγματοποιήθηκε χωρίς πολλές... τυμπανοκρουσίες η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο Γιώργος Γεωργαντάς παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο από τον Σπήλιο Λιβανό, ο οποίος αποπέμφθηκε από τη θέση του μετά το σάλο που ξέσπασε από το μειδίαμά του, την ώρα που ο Δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας έλεγε πως η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές του 2007 μοιράζοντας λεφτά μέσα από σακούλες μετά τις φωτιές στην Ηλεία.

{https://www.youtube.com/watch?v=yagM_m1NYS8}

Παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιό του, ο απερχόμενος υπουργός απολογήθηκε για τη στάση του στο περιστατικό της Σπάρτης. Αναγνώρισε το λάθος του και τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει η πορεία του να στιγματιστεί από αυτό το περιστατικό.

Από την πλευρά του και ο νέος υπουργός, Γιώργος Γεωργαντάς, μίλησε για το ήθος του Σπήλιου Λιβανού, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως «με το ήθος του θα μπορέσει να συνεχίσει χωρίς στιγματισμό την πορεία του».