Πολιτική

Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί λογοπαίγνια, τερατώδη ψέματα και μυθομανή σκανδαλολογία»

Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί λογοπαίγνια, τερατώδη ψέματα και μυθομανή σκανδαλολογία» Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
«Ο κ. Τσίπρας, όπως όλα τα μεγάλα ζητήματα, αντιμετωπίζει με επικίνδυνη ελαφρότητα τη μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», επισημαίνει ο Γιάννης Οικονόμου.

 Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ «χρησιμοποιεί για άλλη μια φορά λογοπαίγνια, τερατώδη ψέματα και μυθομανή σκανδαλολογία, προσπαθώντας να αποκρύψει το ολοφάνερο γεγονός: ότι η κυβέρνηση τρέχει εδώ και μήνες το μεγαλύτερο πρόγραμμα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων στην Ευρώπη, προσπαθώντας να απαλύνει τα προβλήματα».

Τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας, υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, η κυβέρνηση ό,τι έχει υποσχεθεί υλοποιείται, συνεχίζει ο κ. Οικονόμου.

Καταλήγοντας στη δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει: «Στους λογαριασμούς του Αυγούστου θα ισχύσει η αναίρεση της ρήτρας αναπροσαρμογής, ενω το αμέσως επόμενο διάστημα, θα εφαρμοστεί η φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας σε ποσοστό 90% ώστε να εξασφαλιστούν επιπλέον πόροι για τη μείωση του κόστους ενέργειας. Η κυβέρνηση πασχίζει για το καλό της κοινωνίας και φέρνει αποτέλεσμα, την ώρα που ο κ. Τσίπρας εκφωνεί δεκάρικους μπροστά στις κάμερες».