Πολιτική

Συνάντηση Σακελλαροπούλου - Κασσελάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Συνάντηση Σακελλαροπούλου - Κασσελάκη στο Προεδρικό Μέγαρο Φωτογραφία: Eurokinissi
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης συναντάται αυτή την ώρα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία. Ο κ. Κασσελάκης συναντάται για πρώτη φορά την κυρία Σακελλαροπούλου μετά την ανάδειξή του σε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η κ. Σακελλαροπούλου υποδεχόμενη τον Στέφανο Κασσελάκη του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Αναφερόμενος στις πληγείσες περιοχές, ο κ. Κασσελάκης τόνισε: «Είδα δια ζώσης τα προβλήματα, έχουν ανάγκη άμεσης αρωγής από την Πολιτεία» και πρόσθεσε ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση θα κάνουν ότι μπορούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε άλλο σημείο, αναφερόμενη στην κλιματική κρίση, η κ. Σακελλαροπούλου, υπογράμμισε ότι χρειάζεται να είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός, η αυτοδιοίκηση, αλλά και η τοπική κοινωνία. «Χρειάζεται συναίνεση με τη συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του, Μανώλη Καπνισάκη, και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη.