Πολιτική

Κασσελάκης για Ράμμο: «Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση»

Κασσελάκης για Ράμμο: «Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση» Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Στο πλευρό του Χρήστου Ράμμου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - «Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην απάντηση που έδωσε ο Χρήστος Ράμμος από το βήμα του συνεδρίου για τις ανεξάρτητες αρχές. 

"Στη Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της Ιστορίας-Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση"

«Στην Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της Ιστορίας η οποία πρέπει να κλείσει το συντομότερο. Δεν είναι μόνο οι νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές διαδρομές των υποκλοπών του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι και η δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων -όπως ο κ. Ράμμος- που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης. 

Στην ανάρτησή του επισυνάπτει και την δήλωση του κ. Ράμμου ο οποίος αναφέρει ότι «ένιωσε πως θίχτηκε η υπόληψη του και η δικαστική του τιμή από την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Βουλή οποίος τον κατηγόρησε ότι στο θέμα της διερεύνησης των υποκλοπών ‘είχε την δική του ‘ατζέντα'».