Πολιτική

Κασσελάκης: Το σύστημα προπαγάνδας Μαξίμου- Γκρίνμπεργκ θα παίξει τα ρέστα του ως τις ευρωεκλογές

Κασσελάκης: Το σύστημα προπαγάνδας Μαξίμου- Γκρίνμπεργκ θα παίξει τα ρέστα του ως τις ευρωεκλογές Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ

Έως τις ευρωεκλογές, το «σύστημα προπαγάνδας Μαξίμου- Γκρίνμπεργκ θα παίξει τα ρέστα του», γράφει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του κόμματος κάνει λόγο για συνεδρίαση σε «εξαιρετικό κλίμα», κατά την οποία έγινε συζήτηση για την αυριανή εκδήλωση του κόμματος και τις ευρωεκλογές.

«Το Μαξίμου έδωσε στα site που χορηγεί την εντολή να γράψουν πανομοιότυπα άρθρα περί “έντονης κριτικής στον Κασσελάκη και εσωστρέφειας”. Ευθεία μέθοδος, όπως η μονταζιέρα για τα Τέμπη», σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δε χαίρονται με την ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ - γιατί φοβούνται ότι η χώρα θα αποκτήσει ισχυρή αντιπολίτευση που δε φοβάται τα συμφέροντα», συμπληρώνει και καταλήγει:

«Είναι βέβαιο ότι ως τις ευρωεκλογές, το σύστημα προπαγάνδας Μαξίμου - Γκρίνμπεργκ θα παίξει τα ρέστα του. Ζητώ από τον δημοκρατικό κόσμο να είναι σε εγρήγορση και να φιλτράρει όσα φτάνουν στα μάτια και τα αυτιά του».

{https://x.com/skasselakis/status/1781051620437922280}