Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Σποτ της ΝΔ, με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ευρωεκλογές 2024: Σποτ της ΝΔ, με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ακρίβεια, υγεία και ψηφιακό κράτος στο επίκεντρο του σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές 2024.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωταγωνιστεί στο σποτ του κόμματός του για τις ευρωεκλογές 2024. «Πριν μερικούς μήνες μας δώσατε την εντολή να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ελλάδα και να έρθουμε πιο κοντά στην Ευρώπη, αυτό προσπαθούμε καθημερινά», λέει ο πρωθυπουργός στην κάμερα.

Στο βίντεο δίνεται βαρύτητα σε τρεις τομείς: ακρίβεια, υγεία και ψηφιακό κράτος, για τους οποίους ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Για την ακρίβεια, επισημαίνει πως «ξέρουμε ότι οι τιμές επιμένουν να είναι υψηλές, για αυτό συνεχίζουμε τη μάχη». Στη υγεία σημειώνει ότι «τα βήματά μας πρέπει να γίνουν άλματα». Και για το ψηφιακό κράτος αναφέρει ότι «χρειάζονται πιο τολμηρές μεταρρυθμίσεις».

«Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Με συνέπεια, συνέχεια αλλά και πιο ισχυρή φωνή από ποτέ. Οι διεκδικήσεις μας στις Βρυξέλλες μπορούν να επιταχύνουν τις αλλαγές που ζητά ο τόπος. Για αυτό και αυτές οι ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές. Όσο πιο δυνατή είναι η φωνή μας, τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα ένα βήμα μπροστά, ερχόμαστε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

{https://x.com/kmitsotakis/status/1790378267305791638}