Πολιτική

Κασσελάκης - Τάιλερ: Η παρέλαση, το γυμναστήριο και ο γάμος στην Κρήτη

Κασσελάκης - Τάιλερ: Η παρέλαση, το γυμναστήριο και ο γάμος στην Κρήτη Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Τα ελληνικά του Τάιλερ ΜακΜπεθ και το «έλα Στέφανε, σταμάτα» στον Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπεθ μίλησαν για τα σχέδιά τους για το καλοκαίρι και τον γάμο τους μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησαν.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του πέρασαν ένα 24ωρο με το περιοδικό Grace, το οποίο κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής». Έβγαλαν βόλτα τη Φάρλι, πήγαν για καφέ και γυμνάστηκαν μπροστά στον φακό, για τις ανάγκες της συνέντευξης που παραχώρησαν πριν από τις ευρωεκλογές 2024.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το περιοδικό, κάποια στιγμή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει πόσο του αρέσει η παρέλαση. «Μου θυμίζει και τα παιδικά μου χρόνια νοσταλγικά. Είναι ωραίο να βλέπεις όλα τα δημοτικά, τους προσκόπους, τα όπλα από τα στρατεύματα να παρελαύνουν. Είναι μια ωραία, ευχάριστη εθνική στιγμή, οπότε δεν θα αλλάζαμε την παρέλαση», συνεχίζει.

Απαντώντας σε ερώτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο Τάιλερ ΜακΜπεθ περιγράφει τα σχέδιά του για τον Αύγουστο. «Με συγγενείς και φίλους στις Σπέτσες, χαλαρώνοντας και ελπίζω να καταφέρουμε να νιώσουμε ότι κάνουμε κανονικές διακοπές. Επειδή δεν έχουμε κάνει πραγματικές διακοπές εδώ και ένα χρόνο», του απαντά.

«Και στα τέλη Αυγούστου;», τον ρωτά στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο γάμος μας, που θα είναι το κερασάκι στην τούρτα», αποκρίνεται ο σύζυγός του.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο Τάιλερ ΜακΜπεθ μιλά ελληνικά. «Έλα Στέφανε, σταμάτα. Πωπω», είναι μερικές από τις λέξεις που λέει. «Τα μαθήματα ελληνικών πηγαίνουν υπέροχα. Δεν είναι τόσο το λεξιλόγιο που είναι δύσκολο, όσο η γραμματική και υπάρχουν τόσες εξαιρέσεις», συνεχίζει μιλώντας αγγλικά.

{https://www.youtube.com/watch?v=uRKrHRnssXQ}