Πολιτική

Υπουργείο Οικογένειας: «Αποφασισμένοι να ενώσουμε δυνάμεις» το μήνυμα Παπακώστα στην τελετή παραλαβής

Υπουργείο Οικογένειας: «Αποφασισμένοι να ενώσουμε δυνάμεις» το μήνυμα Παπακώστα στην τελετή παραλαβής Φωτογραφία: INSTAGRAM
Η Σοφία Ζαχαράκη υποδέχθηκε τη νέα υφυπουργό της Κατερίνα Παπακώστα.

Παρουσία της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη πραγματοποιήθηκε η ανάληψη των καθηκόντων της νέας υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Κατερίνας Παπακώστα.

H αρμόδια υπουργός Σοφία Ζαχαράκη καλωσορισε την «επίσης συνάδελφο και φίλη Κατερίνα Παπακώστα. Είμαι σίγουρη ότι θα αφοσιωθεί στα νέα της καθήκοντα με τον τρόπο που παραμένει αφοσιωμένη ως βουλευτής Τρικάλων στην ανάκαμψη της περιοχής. Το γραφείο μου, όλοι οι συνεργάτες και οι γενικοί γραμματείς είμαστε στη διάθεση σου ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε γρηγορότερα και καλύτερα όλους τους στόχους του Υπουργείου που ξεκινήσαμε με τη Μαρία και συνεχίζουμε με την Κατερίνα».

Η νέα υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα ανέφερε στη δήλωση της ότι «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη και αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα να με περιβάλλει με αυτή την εμπιστοσύνη ο πρωθυπουργός και να μου αναθέτει καθήκοντα της υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Είμαι ενθουσιασμένη γιατί θα συνεργαζόμαστε με την καλή φίλη και αξιόλογη υπουργό την κυρία Ζαχαράκη. Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας είναι ένα πολύ σημαντικό υπουργείο. Όλα αυτά τα χρόνια ως δικηγόρος έχω δει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια και σήμερα ως πολιτικός, μέσα στο κοινοβούλιο προσπαθώντας να περάσουμε και να υπερασπιστούμε μεταρρυθμίσεις που αφορούν και την οικογένεια και το δημογραφικό.

»Είμαστε αποφασισμένοι να ενώσουμε δυνάμεις. Και είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να διαδέχομαι την άξια συνάδελφο κυρία Κεφάλα που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια και τη διάθεση συνεργασίας. Μαρία μου όλες μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας γιατί μας ενδιαφέρει πραγματικά να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα, να ενισχύσουμε την οικογένεια να ενισχύσουμε τις κοινωνικές ομάδες, να ενισχύσουμε τα άτομα, το καθένα ξεχωριστά να νιώθουν ότι υπάρχει ένα κράτος που στηρίζει την κοινωνική συνοχή. Δεν θέλουμε να αφήσουμε κανέναν πίσω».

{https://www.instagram.com/p/C8NJwqnN5lF/?hl=el&img_index=1}