Πολιτική

Νέα παρέμβαση Πολάκη στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ κατά Δούκα

Νέα παρέμβαση Πολάκη στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ κατά Δούκα Φωτογραφία: intime
Νέα παρέμβαση Παύλου Πολάκη στο twitter με «μπηχτές» σε Χάρη Δούκα.

Με ένα σχόλιό του στο «X» με αφορμή τη δήλωση του Χάρη Δούκα για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γαλλία και τη νίκη της ενωμένης Αριστεράς ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, παρεμβαίνει εκ νέου στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ.

Υιοθετώντας την επιχειρηματολογία εσωκομματικών αντιπάλων αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου, στην κούρσα ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Πολάκης απάντησε στον Χάρη Δούκα:

«Εσύ κάνε τη θητεία σου στο Δήμο της Αθήνας που σε τίμησαν οι Αθηναίοι για να διώξουν τον «περιδρομιάρη» Μπακογιάννη, φτιάξε την πόλη, δείξε έργο με αποτελέσματα και μετά σώζεις τη χώρα! Άντε και φύγε από τον απογευματινό σου ίσκιο».

Τι είχε δηλώσει ο Χάρης Δούκας

Η απάντηση Πολάκη ήρθε στην ανάρτηση του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Δούκα, μετά το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών.

«Δεν υπάρχουν αδιέξοδα όταν οι δημοκρατικοί πολίτες και οι προοδευτικές δυνάμεις αφυπνίζονται. Οι Γάλλοι δημοκράτες και το «Νέο Λαϊκό Μέτωπο» κατάφεραν τη μεγάλη ανατροπή, έφραξαν τον δρόμο της ακροδεξιάς προς την εξουσία. Όμως οι δημοκρατικές δυνάμεις σε όλη την Ευρώπη χρειάζεται να κινητοποιηθούν τώρα και να προσφέρουν πειστικές λύσεις στα θεμελιώδη προβλήματα που γεννούν τη δυσπιστία και την απογοήτευση των πολιτών» σημείωσε ο κ. Δούκας.

WhatsApp_Image_2024-07-08_at_08.06.35_c6b0b.jpeg