Πολιτική

Γεροβασίλη: Η αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν με βρίσκει σύμφωνη

Γεροβασίλη: Η αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν με βρίσκει σύμφωνη Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Αδιαμφισβήτητη ωστόσο η διαδρομή του στη Αριστερά, γράφει η Όλγα Γεροβασίλη.

Την αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη σχολίασε σε ανάρτησή της Όλγα Γεροβασίλη. Τονίζει ότι δεν συμφωνεί με την αποχώρησή του, ωστόσο σημειώνει ότι η συνεισφορά και η διαδρομή του στο κόμμα και την Αριστερά δεν μπορεί να αμδισβητηθεί από κανέναν.

«Η αποχώρηση του Γιάννη Δραγασάκη από τον #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ δεν με βρίσκει σύμφωνη. Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχνά τη μακρόχρονη, ηθική και συνεπή διαδρομή του στην Αριστερά και την τεράστια συνεισφορά του στην κυβερνητική μας πορεία» έγραψε σε ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο Γιάννης Δραγασάκης ανακοίνωσε την παραίτησή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα αριστερό κόμμα με προβλήματα & «παραδίδει» πολύ περισσότερα προβλήματα χωρίς αριστερό κόμμα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε διαδικασία από-αριστεροποίησης», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη μακροσκελή ανάρτησή του, ενώ σε άλλο σημείο υπογραμμίζει πως «Οι φόβοι που εξέφραζα τότε για εκφυλιστικές εξελίξεις έχουν, δυστυχώς, πλήρως επιβεβαιωθεί».