Πολιτική

Κείμενο 870 μελών του ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν μπορούμε να μένουμε πλέον με σταυρωμένα χέρια»

Κείμενο 870 μελών του ΣΥΡΙΖΑ - «Δεν μπορούμε να μένουμε πλέον με σταυρωμένα χέρια» Φωτογραφία: INTIME/ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Κατηγορουν ένα «κίνημα Μελών» του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ροκανίζουν μεθοδικά τόσο τον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη όσο και το ίδιο το εγχείρημα του» κόμματος.

Για ένα «”Κίνημα Μελών” δίχως πάτρωνες μακριά από κομματικούς βαρόνους» κάνει λόγο κείμενο 870 υπογραφών μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και προχωρά στην εξής προειδοποίηση προς τον Στέφανο Κασσελάκη: «Ένα κίνημα, που ακόμα και τώρα, την ύστατη στιγμή, θα πρέπει να εμπιστευτεί με ενεργό τρόπο η ηγεσία, να το καταστήσει εμπροσθοφυλακή του εγχειρήματος και να γεφυρώσει την απόστασή της από την οργανωμένη βάση του κόμματος έτσι ώστε να μη παραμείνει βορά και εύκολη λεία στις διαθέσεις του κομματικού κατεστημένου και των υπονομευτών της!».

Όπως αναφέρεται στο κείμενο, τα εν λόγω μέλη «δεν μπορούμε να μένουμε πλέον με σταυρωμένα χέρια βλέποντας συγκεκριμένα στελέχη και ομάδες μέσα στο κόμμα μας που σε αγαστή συνεργασία με τη κομματική γραφειοκρατία ροκανίζουν μεθοδικά τόσο τον Πρόεδρο σ. Στέφανο Κασσελάκη όσο και το ίδιο το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, για το οποίο έχουμε δώσει τεράστιο αγώνα από το 2012».

Δειτε ΕΔΩ ολόκληρο το κείμενο.

NETWORK