Πολιτική

Ορκίστηκε βουλευτής η Πόπη Τσαπανίδου – Παρόντες Σαρακιώτης και Ακρίτα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ορκίστηκε βουλευτής η Πόπη Τσαπανίδου – Παρόντες Σαρακιώτης και Ακρίτα από τον ΣΥΡΙΖΑ
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα είναι η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ορκίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής με θρησκευτικό όρκο. Παρόντες από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ορκωμοσία της ήταν οι βουλευτές Γιάννης Σαρακιώτης και Έλενα Ακρίτα.

Η κ. Τσαπανίδου, αναλαμβάνει τη θέση που άφησε κενή με την παραίτησή του ο Όθωνας Ηλιόπουλος.

Προσερχόμενη η κ. Τσαπανίδου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει τις κατηγορίες εναντίον της, πως η επιλογή της να καλύψει την ορφανή έδρα εμποδίζει την είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή.

«Είπαμε πράγματα και στην ανακοίνωση, έχουμε να πούμε πολλά πράγματα και στη συνέχεια», σχολίασε ενώ απαντώντας στην ερώρηση αν φοβάται μήπως την διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτή της την επιλογή, η ίδια είπε με νόημα «θα δούμε τι θα γίνει».

«Έχουμε κάνει πολλή δουλειά και θα κάνουμε ακόμη περισσότερη», δήλωσε ο Νίκος Παππάς λίγο αργότερα.

Δηλώσεις στο περιστύλιο έκανε και η Έλενα Ακρίτα, η οποία καλωσορίζοντας την Πόπη Τσαπανίδου στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως «έχει δώσει μεγάλους αγώνες για τον κόμμα προεκλογικά και έχει να δώσει πολλά στην κοινοβουλευτική ομάδα».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με ειρωνική διάθεση πως «είμαστε ένα κόμμα που θα κάνουμε συνέχεια εκλογές μέχρι να φύγει ο Στέφανος Κασελλάκης», ξεκαθαρίζοντας ότι «εγώ προσωπικά στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη, τον εκλεγμένο μας πρόεδρο».