Πολιτική

Νέα Αριστερά: Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη η πιο βολική αντιπολίτευση του κ. Μητσοτάκη

Νέα Αριστερά: Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη η πιο βολική αντιπολίτευση του κ. Μητσοτάκη
Πυρά από τη Νέα Αριστερά στον ΣΥΡΙΖΑ για την τιμωρία των μαθητών.

«Δεν προξενεί καμία εντύπωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη είναι η πιο βολική αντιπολίτευση που θα μπορούσε να ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης. Κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά» σημειώνει η Νέα Αριστερά αυτή την φορά με αφορμή τον τρόπο αντιμετώπισης της εφηβικής βίας.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά σημειώνει: «Η κυβέρνηση της ΝΔ πιστεύει πως θα αντιμετωπίσει την εφηβική βία και το μπούλινγκ στα σχολεία με την συνήθη λογική της καταστολής. Με την επαναφορά αναχρονιστικών ποινών η κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη εφαρμόζει ένα αυταρχικό σχέδιο, αντιεπιστημονικό και αποδεδειγμένα αναποτελεσματικό.

Με έκπληξη - ίσως όχι και τόσο μεγάλη- ακούσαμε σήμερα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ένθερμο στέλεχος της κομματικής φρουράς του κ.Κασσελάκη Πέτρο Παππά να υπερθεματίζει περί της λογικής της τιμωρίας στους μαθητές. Αρκεί αυτή να λαμβάνει χώρα εντός του σχολείου» και συνεχίζει:

«Δεν προξενεί καμία εντύπωση. Ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη είναι η πιο βολική αντιπολίτευση που θα μπορούσε να ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης. Κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά».