Πολιτική

Λινού για το επεισόδιο με Πολάκη: Ντράπηκα για το επίπεδο της Βουλής

Λινού για το επεισόδιο με Πολάκη: Ντράπηκα για το επίπεδο της Βουλής Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Κασσελάκης μετατρέπει τον ΣΥΡΙΖΑ σε «κόμμα διχασμού και επιθετικότητας», δήλωσε η Αθηνά Λινού.

«Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να υπερασπιστώ αυτή τη γυναίκα», δήλωσε η Αθηνά Λινού, αναφερόμενη στο επεισόδιο στη Βουλή από το οποίο ξεκίνησε η κόντρα της με τον Παύλο Πολάκη, η οποία κατέληξε στη διαγραφή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αισθάνθηκα πάρα πολύ άβολα. Ούτε ήξερα την κυρία, ούτε ήξερα σε ποιον ήταν σύμβουλος. Ήμουν η μόνη γυναίκα βουλευτής ή να ήταν άλλη μία εκείνη την ώρα μέσα στην επιτροπή», είπε αρχικά μιλώντας στο Action 24 για το ξέσπασμά της μετά την επίθεση που είχε κάνει ο Παύλος Πολάκης εναντίον συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη, σε επιτροπή της Βουλής.

«Κατά βάθος ντράπηκα για το επίπεδο της Βουλής. Δεν θα περίμενα ποτέ να ακουστούν αυτά τα λόγια προς κανένα άνθρωπο. Ήταν ένα ξέσπασμα… μπορεί να ήταν κούραση, μπορεί να ήταν ένταση, γιατί ετοιμαζόμουν ίσως για πολύ ισχυρή επίθεση στην κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείσα αν περίμενε ότι αυτή η αντίδρασή της θα ήταν η αιτία «κήρυξης πολέμου» από πλευράς Πολάκη, απάντησε: «Δεν το φαντάστηκα, αλλά δεν θα άλλαζε η συμπεριφορά μου».

«Δεν σκέφτηκα ούτε ποιον κατηγορούσα, που δεν νομίζω ότι κατηγόρησα το κ. Πολάκη. Το μόνο που σκέφτηκα είναι πρέπει να υπερασπιστώ αυτή τη γυναίκα, που δεν μπορεί να μιλήσει βάσει τους κανονισμού της Βουλής και κλαίει. Δεν σκέφτηκα ούτε λογική, ούτε τι συνέπειες έχει αυτό, ούτε με ποιον τα “χαλάω”. Σκέφτηκα ότι αυτή η γυναίκα χρειάζεται υπεράσπιση», συμπλήρωσε η Αθηνά Λινού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ρωτήθηκε τι εννοούσε όταν έγραψε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μετατρέπει τον ΣΥΡΙΖΑ σε πολακικό κόμμα, στην ανάρτησή της μετά τη διαγραφή της από την κοινοβουλευτική ομάδα.

«Σε ένα κόμμα διχασμού, επιθετικότητας, θα μπορούσα να πω και σκληράδας. Όχι ένα κόμμα συνεργασίας, αγάπης, καταπολέμησης των πραγματικών προβλημάτων που είναι οι ανισότητες και η φτώχεια», απάντησε.

NETWORK