Πολιτική

Πολάκης σε Κασσελάκη: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν

Πολάκης σε Κασσελάκη: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν
«Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρις ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππα» τονίζει ο Παύλος Πολάκης.

Επέτρεψε και επίσημα ο Παύλος Πολάκης στον ΣΥΡΙΖΑ 40 ημέρες μετά τη διαγραφή του, καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και στην Ολομέλεια της Βουλής, η σχετική επιστολή που είχε στείλει ο Στέφανος Κασσελάκης στον Πρόεδρο της Βουλής.

Τις τελευταίες ημέρες στελέχη που πρόσκεινται στον Στέφανο Κασσελάκη, όπως η Νίνα Κασσιμάτη, υποστήριξαν ανοιχτά, πως πρέπει να επιστρέψει ο Παύλος Πολάκης στο κόμμα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ανάβει τελικά το «πράσινο» φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρηε επαφή του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη. Όπως μαθαίνουμε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τον νέο πρόεδρο της Κ.Ο. Νίκο Παππά πως ο Παύλος Πολάκης«εξέτισε την ποινή του και είναι ώρα να επιστρέψει.

Ο Νίκος Παππάς κάλεσε σήμερα το πρωί Κρητικό βουλευτή στο τηλέφωνο και του γνωστοποίησε την απόφαση του προέδρου στον Κρητικό βουλευτή, ο οποίος με τη σειρά του αποδέχτηκε την επιστροφή του.
Σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής, επανέλαβε πως είναι και θα είναι ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως δεν παίρνει πίσω αυτά που είπε, επέμεινε στην ανάγκη δυναμικής αντιπολίτευσης και εξέφρασε την ενόχλησή του και για τον τρόπο με τον οποίο διαγράφει και για τον τρόπο με τον οποίο του ανακοινώθηκε πως επιστρέφει στο κόμμα, λέγοντας πως «δεν είμαι παιδάκι να με διαγραφούν χώρισα ενημέρωση και να με επανεντάσσουν με μια τυπική ενημέρωση από τον Παππά».

Ο Παύλος Πολάκης που αμφισβήτησε ανοιχτά τη στρατηγική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος, δεν άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει της κρίσιμης Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον αν επιμένει και στην αλλαγή ηγεσίας απάντησε με νόημα λέγοντας πως «είστε μεγάλα παιδιά και καταλαβαίνετε…».

«Είναι μία ξεκάθαρη απόφαση. Υπέστη μία ποινή ο Παύλος Πολάκης για θέματα συμπεριφοράς, έκλεισε αυτός ο κύκλος, προχωράμε», τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς, σημειώνοντας πως «υπάρχει το έδαφος για μία ανασύνταξη και αντεπίθεση του κόμματος. Σε αυτή την προσπάθεια μπορούν πάρα πολλοί να συμβάλουν και να προσφέρουν».

«Δεν υπάρχουν μέλη μειωμένων δικαιωμάτων. Η πολιτική κριτική είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο, μπορεί ο καθένας να την κάνει. Συζητάμε τα πάντα δημοκρατικά, προχωράμε», πρόσθεσε.

{https://www.youtube.com/watch?v=ZX0Z6ZXKkT8}