Πολιτική

Η άγρια κόντρα Τζάκρη - Ραγκούση περνάει στα δικαστήρια

Η άγρια κόντρα Τζάκρη - Ραγκούση περνάει στα δικαστήρια Φωτογραφία: intime
Τον δρόμο των δικαστηρίων παίρνει η κόντρα Θεοδώρας Τζάκρη - Γιάννη Ραγκούση.

Λίγες μόλις ώρες πριν από την κρίσιμη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Ραγκούσης βρίσκονται στα χαρακώματα, με αιχμές, υπόνοιες, καταγγελίες αλλά και μυνήσεις.

«Ο κ. Ραγκούσης παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη», είπε η Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας σήμερα στο Mega για την κόντρα της με τον Γιάννη Ραγκούση.

«Παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου. Έχω μπροστά μου τη μήνυση την οποία θα την καταθέσω μεθαύριο εναντίον του κυρίου Ραγκούση στον εισαγγελέα και όπως αντιλαμβάνεστε η υπόθεση πηγαίνει ενώπιο των ακροατηρίων, όπου θα βρεθεί εκεί και εκεί θα μιλήσουμε όλοι για όλα» συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ραγκούσης μίλησε για στάδιο τραμπουκισμού από πλευράς Θεοδώρας Τζάκρη ενώ δεν παρέλειψε για ακόμα μία φορά να τονίσει ότι όσα αναφέρει η βουλευτής Πέλλας αποτελούν συκοφαντίες εναντίον του.

«Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.Η κ.Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου.Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων …».