Πολιτική

Ένταση από οπαδούς του Κασσελάκη - Φώναζαν: «Η βάση μπορεί να φέρει ανατροπή»

Ένταση από οπαδούς του Κασσελάκη - Φώναζαν: «Η βάση μπορεί να φέρει ανατροπή»
Για ανατροπή από τη βάση φώναζαν οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη.

Ένταση υπήρξε έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας.

Ειδικότερα, περίπου 30 - 40 άτομα, οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη φώναζαν ότι δεν αποδέχονται την απόφαση για την κατάθεση και δημοσιοποίηση των Πόθεν Έσχες (πρόταση Σπίρτζη) μαζί με τις 30 υπογραφές. «Η βάση μπορεί να φέρει ανατροπή» ήταν το βασικό τους σύνθημα. Επίσης φώναζαν συνθήματα όπως: «Η νομενκλατούρα ψυχορραγεί η βάση θα φέρει την ανατροπή». 

{https://www.youtube.com/watch?v=d8Q1DhyMIU4}

Σημειώνεται επίσης ότι μετά την 4 ψηφοφορία (για το πόθεν έσχες-πρόταση Σπίρτζη) αποχώρησε όλο το κασσελακικό στρατόπεδο.

{https://www.youtube.com/watch?v=L-VspXTUaOs}

Υπενθυμίζεται ότι για τους υποψήφιους προέδρους και την κατάθεση των Πόθεν Έσχες τους, μαζί με τις 30 υπογραφές, πέρασε η πρόταση Σπίρτζη με ψήφους:

Υπέρ: 87

Κατά: 84

Σημειώνεται ότι η πρόταση Σπίρτζη δεν είναι να αξιολογείται το Πόθεν Έσχες από το κόμμα, αλλά να κατατίθεται και να δημοσιοποιείται.

Σπίρτζης προς δημοσιογράφους

«Δεν κόβεται κανείς, αλλά δεν θα είναι και κάτω από το τραπέζι όλα αυτά που ακούμε τόσο καιρό. Δεν φτάνει στο συνέδριο οποίος δεν έχει καταθέσει 30 υπογραφές και πόθεν έσχες. Υπενθυμίζω την προηγούμενη δήλωση μου ότι καρεκλοκενταυρος ετών 35 έλαβε τέλος. 

Δείτε εικόνες του Dnews

siriza_pg_entasi_f02c9.jpegsiriza_pg_entasi2_53663.jpegsiriza_pg_entasi3_00778.jpegsiriza_pg_entasi4_58862.jpegsiriza_pg_entasi5_54846.jpeg