Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Αν κερδίσω, γιατί να μην είναι επικεφαλής της ΚΟ ο Γερουλάνος;

Διαμαντοπούλου: Αν κερδίσω, γιατί να μην είναι επικεφαλής της ΚΟ ο Γερουλάνος; Φωτογραφία: EUROKINISSI/ TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ
«Έχω τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική εμπειρία από όλους τους υποψήφιους», τόνισε η Διαμαντοπούλου.

Συνεργασία με τον Παύλο Γερουλάνο πρότεινε η Άννα Διαμαντοπούλου, στην περίπτωση που εκείνη κερδίσει τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ.

Σε δηλώσεις του, ο Παύλος Γερουλάνος έχει τονίσει πως ο νέος πρόεδρος του κόμματος θα πρέπει να είναι στη Βουλή.

«Αν εγώ κερδίσω και ο κ. Γερουλάνος- που από τα συμφραζόμενά του λέει ότι είναι ένας εξαιρετικά επαρκής κοινοβουλευτικός- γιατί να μη συνεργαστούμε; Να είμαι εγώ πρόεδρος και αυτός επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας», απάντησε η Άννα Διαμαντοπούλου όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε πως η ίδια έχει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική εμπειρία από όλους τους υποψήφιους στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

«Η κοινοβουλευτική ζωή δεν είναι μόνο ρητορική απέναντι στον Μητσοτάκη ή οποιονδήποτε. Είναι στρατηγική, θέσεις, πώς παρατάσσεις δυνάμεις και σε αυτό νομίζω έχω πολύ μεγάλη εμπειρία», συμπλήρωσε.

Όσο για το αν θα κάνει «στροφή» προς τα Δεξιά το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση εκλογής της, τόνισε: «Η Διαμαντοπούλου 12 χρόνια δεν έχει πάει πουθενά. Ούτε άλλο κόμμα έκανε, ούτε πουθενά πήγε. Η μόνη συνεργασία ήταν η υποψηφιότητα στον ΟΟΣΑ (…). Όλο αυτό το παραμύθι που συνεχίζεται, από ένα σημείο και μετά δεν μπορώ παρά να το προσλάβω ως μία επίθεση λόγω εκλογών».