Πολιτική

Γκλέτσος: «Αν εκλεγεί ο Κασσελάκης θα πάρω τα άσπρα μου μαλλιά και θα πάω σπίτι μου»

Γκλέτσος: «Αν εκλεγεί ο Κασσελάκης θα πάρω τα άσπρα μου μαλλιά και θα πάω σπίτι μου» Φωτογραφία: GLOMEX
«Είμαστε όλοι εδώ. Έχουμε έναν ιδεολογικό καυγά», είπε για τις εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA «Buongiorno» μίλησε μεταξύ άλλων και για το ποια στάση θα τηρήσει σε περίπτωση που η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ βρει τον Στέφανο Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος. Ο κ. Γκλέτσος διευκρίνισε πως το πρόβλημα του με τον Στέφανο Κασσελάκη δεν είναι πολιτικό αλλά πολιτισμικό, ενώ τόνισε πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να είναι απέναντι στον Κασσελάκη επειδή τους έκανε επίδειξη.

Εξηγώντας γιατί το πρόβλημα του με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι πολιτισμικό τόνισε: «Το ότι κάποιος αρχηγός σε Αριστερό κόμμα μπορεί να καταναλώνει τόσο πλούτο σε δημόσια θέα όταν ο μέσος Έλληνας ζει σε δύσκολες καταστάσεις, εμένα παγώνει η ψυχή μου. Είναι θέμα πολιτισμού να μην καταλαβαίνεις τι γίνεται. Μας έκανε επίδειξη του τι έχει και τι καταναλώνει και γι΄ αυτό αρχίσαμε να είμαστε απέναντί του. Βεβαίως έχουμε και ιδεολογικές διαφορές».

Αναφορικά με την χθεσινή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε: «Προφανώς εννοούν έναν άλλον ΣΥΡΙΖΑ, Τον δικό τους, γιατί αυτός είναι κάτι άλλο, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε. Ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι άλλο. Μου ξίνισε ότι πήγε στην Μακρόνησο αλλά δεν ήταν κανέναν έγκλημα. Φαινόταν πως είναι ένα παιδί που δεν έχει ιδέα της ιστορίας και που δεν έχει διαβάσει. Αυτό όμως, δεν μπορείς να το χρεώσεις πως φταίει αυτός, γιατί έμενε έξω. Λες αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί θα κάτσει να διαβάσει».

Eρωτηθείς για το ποια θα είναι η στάση του στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης απάντησε: «Είτε βγει ο Φάμελλος, είτε άλλος εγώ θα είμαι εκεί όπως μέχρι σήμερα, απλώς κωπηλάτης. Με τον Στέφανο Κασσελάκη δεν έχω να πω τίποτα. Θα του ευχηθώ από μέσα μου και θα πάω σπίτι μου.».

Ο Απόστολος Γκλέτσος έκλεισε λέγοντας: «Τον Στέφανο Κασσελάκη δεν τον έδιωξε η κεντρική επιτροπή, τον ξέρασαν τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς. Πάνω από 4.000.000 Έλληνες δεν μπορούν να βγάλουν δεκαπενθήμερο, αυτό δεν συμβαδίζει με έναν τέτοιο άνθρωπο. Θέλετε να κάνετε τον δικηγόρο του Διαβόλου, αλλά δεν βγαίνει... Το κόμμα θα πάει στο μηδέν με έναν τέτοιο άνθρωπο. Δεν έχω κάτι να πω μαζί του πια, αυτός έχει τα δικά του, εγώ τα δικά μου. Δεν θα του ευχηθώ τίποτα, θα πάρω τα άσπρα μου μαλλιά και θα πάω σπίτι μου».

Δείτε τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου