Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Δούκα - Κατρίνη σε Διαμαντοπούλου: Διαστρεβλώνετε συνειδητά τις θέσεις μου

Σφοδρή επίθεση Δούκα - Κατρίνη σε Διαμαντοπούλου: Διαστρεβλώνετε συνειδητά τις θέσεις μου
Σκληρή κόντρα Διαμαντοπούλου με Δούκα και Κατρίνη στο debate για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Η ενότητα του Κράτους έφερε μια νέα επίθεση κατά της Άννας Διαμαντοπούλου τόσο από τον Χάρη Δούκα όσο και από τον Μιχάλη Κατρίνη, με την ίδια να τους απαντά ότι τελικά «διαστρεβλώνετε συνειδητά τις απόψεις μου».

Τόσο ο Μιχάλης Κατρίνης όσο και ο Χάρης Δούκας και όταν η συζήτηση ήρθε στο σκάνδαλο των Υποκλοπών και το έγκλημα των Τεμπών επέμειναν να την ρωτάνε γιατί «σιωπούσε», ενώ αντέδρασε μόνο εφόσον ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της. Και την ρώτησαν είναι τελικά οι υποκλοπές σκάνδαλο; είναι τα Τέμπη έγκλημα;

«Υπήρξε άμεση η αντίδραση μου μόλις ήρθε στο φως το σκάνδαλο των Υποκλοπών. Μίλησα για μείζον εθνικό σκάνδαλο και τελείωσα την σχετική μου ανάρτηση οτι μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην αποσταθεροποίηση της κυβερνησης» απάντησε η κ. Διαμαντοπούλου και συνέχισε:

«Το δεύτερο που είπα είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να περιμένουμε την Δικαιοσύνη να αποδώσει τις ευθύνες και στη συνέχεια συνέχεια είχαμε χειραγώγηση των Θεσμών όπως έγινε και στα Τεμπη. Όσο για το έγκλημα των Τεμπών υπάρχουν δικές μου δηλώσεις στη Figaro και αλλού για τα μεγάλα προβλήματα στον ΟΣΕ. Απορώ» όμως κατέληξε και συνέχισε:

«Γιατί δεν έχετε βρει όλες μου τις δηλώσεις για το κράτος δικαίου, δεν είναι δυνατόν να μην βρήκατε τις απόψεις μου. Αυτό που κάνετε είναι να διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου συνειδητά».

Δείτε ΕΔΩ το debate

{https://www.youtube.com/watch?v=F3pAOgw7ao0}