Πολιτική

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο «Γηροκομείο» με τον Ηλία Ψινάκη

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο «Γηροκομείο» με τον Ηλία Ψινάκη
Αχώριστες είναι από το Δημοτικό η Αννα Διαμαντοπούλου με την Δήμητρα Παπαδοπούλου - Υπήρξε μια ψυχρή περιόδος, αλλά ξεπεράστηκε...

Καλεσμένη στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη, που προβάλλεται μέσα από το κανάλι του στο YouTube, ήταν η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Αννα Διαμαντοπούλου και στην παρέα τους βρισκόταν μια φίλη από... τα πολύ παλιά, η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκάλυψε ότι γνωρίζεται με την Άννα Διαμαντοπούλου από την 5η Δημοτικού. «Είχα έρθει από την Αίγυπτο και ήμουν μετανάστης, τι ήμουν εκεί πέρα... απόδημος Ελληνας, και πάω στο σχολείο και βλέπω ένα κοριτσάκι πολύ όμορφο, μελαχρινό με δύο κοτσίδες και λέω "αυτή θέλω να γίνει φίλη μου”. Την είδα, την κεντράρισα, την κατάλαβα ότι είναι... παιδί από σπίτι. Έγινε η διπλανή μου στο θρανίο και αντέγραφα φουλ, τα πάντα. Παρά το γεγονός ότι αντέγραφα από εκείνη, αυτή έπαιρνε 10 και εγώ 9. Πήγα μια μέρα κλαίγοντας στον δάσκαλο και του λέω "γιατί;" Και μου είπε "Αυτά είναι πιο ωραία γράμματα”».

Η Αννα Διαμαντοπούλου, από την πλευρά της, θυμήθηκε μια άλλη ιστορία από το Δημοτικό: «Ήταν Χούντα και ο δάσκαλος μας έκανε εκλογές και εγώ παίρνω τις περισσότερες ψήφους και δεύτερος βγαίνει ο Άκης. Και λέει ο δάσκαλος "πρόεδρος ο Άκης και αντιπρόεδρος η Άννα”. Και λέω "γιατί, αφού έχω πιο πολλές ψήφους” και εκείνος μου είπε "είσαι κορίτσι, έχεις δει καμία γυναίκα Πρωθυπουργό, βασιλιά;”. Τότε κάναμε τη Βυζαντινή Ιστορία και του λέω "Ναι, τη Θεοδώρα”. Και εκείνος μου απαντάει ότι ήταν η γυναίκα του Ιουστιανιανού. Οπότε εγώ δεν είχα άλλο επιχείρημα πια και έβαλα τα κλάματα και βγήκα έξω από την τάξη. Από τότε νομίζω μου μπήκε στο μυαλό ότι δεν γίνεται, κάτι πρέπει να κάνω».

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκάλυψε και το πότε ψυχράνθηκε η σχέση τους, στα φοιτητικά τους χρόνια: «Εγώ ήμουν φρικιό στα Εξάρχεια και εκείνη μου είπε ότι πολιτεύεται με το ΠΑΣΟΚ (σ.σ.: ΠΑΣΠ). Εκεί δημιουργείται ένας χάος, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία».

Οι δυο τους ωστόσο τα βρήκαν ξανά, στην κηδεία του μπαμπά της Δήμητρας Παπαδοπούλου: «Εκεί κατάλαβα ότι όλα αυτά είναι μπούρδες».

Ο Ηλίας Ψινάκης έκανε ένα συμβολικό δώρο στην Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία μόλις αντίκρισε ότι το δώρο ήταν μέσα σε τσάντα πολυτελούς brand, εκείνη είπε όμως στον Ψινάκη: «Δεν πολυφοράω μάρκες». Μόλις άνοιξε την συσκευασία είδε ότι το δώρο ήταν ένα ρολόι με πράσινο καντράν που θύμιζε... ΠΑΣΟΚ, με την ίδια να σχολιάζει: «Δεν θα μιλάμε πια για ώρα ΠΑΣΟΚ, αλλά για την ώρα του ΠΑΣΟΚ, που δεν σας αρέσει εσάς, αλλά για αυτό θα μιλάμε».

{https://www.youtube.com/watch?v=0tMfMtmM9lc&t=1946s}