Πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η κρίση στον γάμο της και η έκκλησή της για τα δύο της παιδιά

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η κρίση στον γάμο της και η έκκλησή της για τα δύο της παιδιά
Η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη για τον γάμο της και όσα λέει για τα παιδιά της.

Σε μια από καρδιάς δήλωση προχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη, τόσο για τα προσωπικά της ζητήματα, την οικογένειά της και πρωτίστως τα δύο της παιδιά, αλλα΄και τα υπηρεσιακά θέματα.

Σύμφωνα με την υπουργό Τουρισμού «τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου» και προσθέτει ότι πρωταρχικό της μέλημα είναι το συμφέρον των δύο της παιδιών.

Υπογραμμίζει επίσης ότι «σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα». 

Σημειώνεται ότι η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς απέκτησαν τα δύο παιδάκια τους.