Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης - Κασσελάκης στο ραντεβού, στον «αέρα» οι υπόλοιποι

ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης - Κασσελάκης στο ραντεβού, στον «αέρα» οι υπόλοιποι Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Η μη απόσυρση του εξώδικου από τον Κασσελάκη casus belli από τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Σχεδόν καμία πιθανότητα δεν φαίνεται στον ορίζοντα να πραγματοποιηθεί, τουλάχιστον αύριο, μια συνάντηση των 5 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ με τη θεσμική παρουσία των Ράνια Σβίγκου και Νίκο Παππά, παρά τις σχετικές αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη και του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως όλα δείχνουν, οι βεβαιότητα των δύο δεν εκφράζει τίποτα άλλο από ένα εξελισσόμενο blame game, καθώς όλες οι άλλες πλευρές ξεκαθαρίζουν σε συνομιλίες τους με δημοσιογράφους ότι δεν πρόκειται να προσέλθουν στην αυριανή συνάντηση, με το κλίμα στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου να παραμένει οξυμένο μετά τα εξώδικα που έστειλε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι πρόεδροι επισημαίνουν ότι θα προσέρχονταν σε μια συνάντηση μόνο αν γίνονταν υπό την αιγίδα των οργάνων του κόμματος και ξεκαθαρίζονταν το θέμα του εξώδικου, ενώ η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς, υπογραμμίζουν ότι θα συμμετείχαν σε συνάντηση μόνο αν προσέρχονταν όλοι οι υποψήφιοι.

Φαίνεται, λοιπόν, πως το θέμα του εξώδικου Κασσελάκη, εφόσον δεν έχει αποσυρθεί, δυναμιτίζει την πραγματοποίηση της συνάντησης.