Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη
Ο Στέφανος Κασσελάκης εξήγησε στους παρευρισκόμενους το όραμά του για ένα μέλλον που έχει στο επίκεντρο τους πολίτες.

Στη Ξάνθη, ο Στέφανος Κασσελάκης προερχόμενος από την Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησε μια ακόμη συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία χαρακτηρίστηκε από έντονο ενθουσιασμό.

Η αίθουσα γέμισε από δεκάδες μέλη του κόμματος, τα οποία είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον υποψήφιο για την προεδρία και να συζητήσουν για όλες τις εξελίξεις στο κόμμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα στελέχη εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Στέφανο Κασσελάκη, επισημαίνοντας την ανάγκη για ανανέωση και δυναμική πορεία του κόμματος.

Ο κ. Κασσελάκης απάντησε για περισσότερο από δυο ώρες στις ερωτήσεις τους και παρουσίασε τις θέσεις του, τονίζοντας τη σημασία της συλλογικής δουλειάς και της διαβούλευσης με τη βάση των μελών.

Οι τοποθετήσεις των στελεχών ήταν ποικίλες, με πολλούς να αναφέρουν τις επιτακτικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να τονίζουν ότι η υποστήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στεφανος Κασσελάκης εξήγησε στους παρευρισκόμενους το όραμα του για ένα μέλλον που έχει στο επίκεντρο των πολιτικών του δράσεων τους πολίτες και τις ανάγκες τους.