Πολιτική

Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις κινητοποιήσεις υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής

Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις κινητοποιήσεις υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις κινητοποιήσεις υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής
Ικανοποίηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις κινητοποιήσεις υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής Την ικανοποίησή της για τις κινητοποιήσεις υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής εκφράζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την σημερινή συνεδρίασή της

Η ΠΓ τονίζει ότι «για μια ακόμη ημέρα οι πλατείες στην Ελλάδα και την Ευρώπη πλημμύρισαν από τους πολίτες, δίνοντας ηχηρό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και αποφασιστική στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση».

Η παρέμβαση του λαού στις εξελίξεις, αυτό που δηλαδή φοβόντουσαν και πολεμούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, θα είναι το επόμενο διάστημα ο αποφασιστικός παράγοντας για την ενίσχυση της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής σε όλη την Ευρώπη τονίζει η Πολιτική Γραμματεία και επισημαίνει ότι η παρέμβαση του λαού, είναι η μεγάλη δύναμη της Ελλάδας και της κυβέρνησης.

Καταλήγοντας η ΠΓ αναφέρει ότι «η ελπίδα έδιωξε τον φόβο, οι ευρωπαϊκοί λαοί υπερασπίζονται την αξιοπρέπειά τους. Η Ευρώπη θα αλλάξει σελίδα, η δημοκρατία θα νικήσει».