Πολιτική

ΝΔ: Αρχή στην στάση πληρωμών με τον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΝΔ: Αρχή στην στάση πληρωμών με τον ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΔ: Αρχή στην στάση πληρωμών με τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΝΔ: Αρχή στην στάση πληρωμών με τον ΟΠΕΚΕΠΕ Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης σχετικά με την καθυστέρηση της καταβολής των μισθών στους εργαζομένους του ΟΠΕΚΕΠΕ κάνει η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανακοίνωσή της η υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή, αναφέρει σχετικά με την περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής των εργαζομένω του ΟΠΕΚΕΠΕ

"Δεν πέρασε πολύς καιρός από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία 'έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου' για τις δραματικές επιπτώσεις, που θα επιφέρει η δέσμευση των αποθεματικών των Οργανισμών, των ασφαλιστικών ταμείων και των Δήμων από την 'πρώτη φορά αριστερά' κυβέρνηση".

Στην ίδια ανακοίνωση η κ. Αραμπατζή επισημαίνει πως ο ΟΠΕΚΕΠΕ ήταν ο πρώτος που έδωσε τα αποθεματικά του - ύψους 200 εκατ. ευρώ - στην Τράπεζα της Ελλάδος και καταλήγει:

"Οι 800.000 και πλέον Έλληνες παραγωγοί, οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, αλλά και ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία είδαν αποσβολωμένοι την πρώτη στάση πληρωμών μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών εξαιτίας των επικίνδυνων πειραματισμών και ερασιτεχνισμών της κυβέρνησης, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στα βράχια".