Πολιτική

Έκκληση Βουλευτή των ΑνΕλ σε Τσίπρα και Παυλόπουλο να ακυρωθεί το Δημοψήφισμα

Έκκληση Βουλευτή των ΑνΕλ σε Τσίπρα και Παυλόπουλο να ακυρωθεί το Δημοψήφισμα Έκκληση Βουλευτή των ΑνΕλ σε Τσίπρα και Παυλόπουλο να ακυρωθεί το Δημοψήφισμα
Βουλευτής των ΑνΕλ: Ζήτησα να ακυρωθεί το δημοψήφισμα απο τον Τσίπρα υπάρχουν και άλλες φωνές που το ζητούν «Άκουσα τον κ. Σακελλαρίδη να διαβεβαιώνει ότι δεν θα γίνει capital control γι’αυτό ψήφισα υπέρ του δημοψηφίσματος» δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Κόκκαλης στον ΑΝΤ1 και είπε χαρακτηριστικά ότι ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να ακυρώσει το δημοψήφισμα.

Ο βουλευτής Λάρισας κάλεσε τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρας αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια να ακυρώσει το δημοψήφισμα.

«Κάνω έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να ακυρώσει το δημοψήφισμα» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας:

«Δεν είχαμε εντολή να κλείσουμε τις τράπεζες και να κουρευτούν οι καταθέσεις» αλλά ψήφισα στην βουλή την διενέργεια του Δημοψηφίσματος μετά από τις διαβεβαιώσεις ο πήρα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν.

Ο βουλευτής των ΑνΕλ έκανε επίσης γνωστό ότι υπάρχουν και άλλες φωνές εντός της κυβέρνησης που λένε ότι πρέπει να ακυρωθεί το δημοψήφισμα και συμπλήρωσε δεν πήρα την ψήφο των συμπατριωτών για να επιβληθούν capital controls

δείτε εδώ το βίντεο