Πολιτική

Υπόνοια Κακλαμάνη πως η κυβέρνηση είχε συναινέσει στις αποφάσεις Σαββαΐδου

Υπόνοια Κακλαμάνη πως η κυβέρνηση είχε συναινέσει στις αποφάσεις Σαββαΐδου Υπόνοια Κακλαμάνη πως η κυβέρνηση είχε συναινέσει στις αποφάσεις Σαββαΐδου
Υπόνοια Κακλαμάνη πως η κυβέρνηση είχε συναινέσει στις αποφάσεις Σαββαΐδου Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, για την υπόθεση της γγ Δημοσίων Εσόδων, Αικατερίνης Σαββαϊδου και αίτημα να κατατεθεί τυχόν αλληλογραφία που υποστηρίζει ότι αντάλλαξε με τους αρμόδιους υπουργούς, κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Επικαλούμενος τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κ. Σαββαϊδου και της κυβέρνησης, με αφορμή την άρνησή της να παραιτηθεί από τη θέση της μετά τις κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος, ο κ. Κακλαμάνης κάνει λόγο για ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ, γεννούν πολλά ερωτηματικά οι ισχυρισμοί της κ. Σαββαϊδου ότι ήταν έγκαιρα ενήμερα τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και υπήρχε η δυνατότητα τροποποίησης των δύο αποφάσεών της, σχετικά με τον χρόνο απόδοσης του φόρου τηλεοπτικών διαφημίσεων.