Πολιτική

ΕΙΤΗΣΕΕ: «Να σταματήσει ο κ. Αλεξιάδης να παραπλανά την Βουλή»

ΕΙΤΗΣΕΕ: «Να σταματήσει ο κ. Αλεξιάδης να παραπλανά την Βουλή» ΕΙΤΗΣΕΕ: «Να σταματήσει ο κ. Αλεξιάδης να παραπλανά την Βουλή»
Για «λάσπη στον ανεμιστήρα» κάνει λόγο η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών σταθμών, μετά και τη νέα παρέμβαση, από το βήμα της βουλής, του αναπληρωτή υπουργού, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Η ΕΙΤΗΣΕ, απαντώντας στα όσα υποστήριξε ο κ. Αλεξιάδης, διερωτάται για ποιον λόγο ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρεται στις οφειλές των τηλεοπτικών σταθμών, από τη στιγμή που όπως o ίδιος είπε «αυτές μπορεί να είναι ρυθμισμένες», υπογραμμίζοντας ότι «θα πρέπει να σταματήσει να παραπλανά την Ελληνική Βουλή».

«Με δύο λόγια, ο κ. Υπουργός παραδέχεται μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ότι πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, αξιοποιώντας και πάλι τη γνωστή τακτική του, αυτή της μισής αλήθειας. Καλό θα ήταν ο κ. Υπουργός να σταματήσει να παραπλανά την Ελληνική Βουλή γιατί τις τακτικές του τις αποκάλυψε σήμερα ο ίδιος, εκθέτοντας τόσο τον εαυτό του όσο και την Κυβέρνηση», αναφέρει η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών.