Φωτορεπορτάζ

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες μια αγνούμενη

Τραγωδία στους Αγίους Θεοδώρους: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες μια αγνούμενη
Ένα άτομο εντοπίστηκε απανθρακωμένο, από πυροσβέστες, σε χαράδρα της περιοχής Πανοράματος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, όπου, εκδηλώθηκε μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση. Η σορός έχει απανθρακωθεί και μέχρι στιγμής δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθεί

Παράλληλα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που εγκλωβίστηκε από την πυρκαγιά, φέρει εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν σε τρία σπίτια.

Πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα για μία ηλικιωμένη γυναίκα που δηλώθηκε ως αγνοούμενη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.

Παράλληλα, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο της πυρκαγιάς, παρά μόνο μικροεστίες, όπως τόνισε νωρίτερα στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά που είχε φτάσει μέχρι τα σπίτια του οικισμού της περιοχής, προκάλεσε ζημιές σε ένα από αυτά, αλλά τώρα πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με την εκτίμηση της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι επιχειρούν στην περιοχή 70 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Η πυρκαγιά που είχε φτάσει μέχρι τα σπίτια του οικισμού της περιοχής, προκάλεσε ζημιές σε δυο από αυτά, αλλά τώρα πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τα υπόλοιπα, σύμφωνα με την εκτίμηση της Πυροσβεστικής.

Σημειώνεται ότι επιχείρησαν στην περιοχή 70 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Η φωτιά που βρέθηκε πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ενώ το έργο των πυροσβεστών ήταν ιδιαίτερα δύσκολο καθώς στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

 

fire-2.jpg

Image
Image

NETWORK