ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Εργασία στον Καναδά με 600 ευρώ την εβδομάδα

Εργασία στον Καναδά με 600 ευρώ την εβδομάδα
Εργασία στον Καναδά με 600 ευρώ την εβδομάδα Ευκαιρία για εργασία στον Καναδά θα έχουν Ελληνες από την Ελληνικής Πρωτοβουλίας της Μανιτόμπα

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι του προγράμματος της μετανάστευσης της κυβερνήσης της Μανιτόμπα, θα κάνουν συνεντεύξεις στην Ελλάδα στις 8 Ιουνίου και εως την 12 Ιουνίου ώστε να προωθήσουν έμπειρους ειδικευμένους εργαζόμενους που ενδιαφέρονται για προσωρινή και μακροπρόθεσμη απασχόληση στη Μανιτόμπα, Καναδά. Κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων ενδιαφερόμενοι σε αυτή την ευκαιρία, να επισκεφθούν την ιστιοσελίδα του Προγράμματος Επαρχιακών Υποψηφίων της Μανιτόμπα (MPNP) : immigratemanitoba.com

Μέχρι χθες το απόγευμα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον εκατοντάδες επαγγελματίες. Το μέλος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας της Μανιτόμπα Βικτώρια Δούση Σιντλ λέει στο «Εθνος» ότι περιμένει αύξηση του αριθμού των αιτήσεων για συνέντευξη μέχρι την Παρασκευή και επισημαίνει ότι η διαδικασία έχει την πλήρη υποστήριξη της τοπικής κυβέρνησης.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των Ελλήνων, έχουν καλυφθεί οι θέσεις για συμμετοχή στις συνεντεύξεις που θα γίνουν. Ωστόσο, η τοπική Ελληνική Πρωτοβουλία θα συνεχίσει να δέχεται αιτήματα για πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας στη Μανιτόμπα (στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Τα επαγγέλματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι κυρίως οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι, οι εργαζόμενοι σε αγροκτήματα και σε κατασκευές και οι δάσκαλοι.

Όπως αναφέρει στο Έθνος, το μέλος της Ελληνικής Πρωτοβουλίας της Μανιτόμπα, Βικτώρια Δούση Σιντλ ο μέσος μισθός στη συγκεκριμένη επαρχία ανέρχεται στα 600 ευρώ την εβδομάδα (δηλαδή 2.400 ευρώ το μήνα) για ειδικότητες, όπως διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί. Για επαγγέλματα, όπως μηχανικός ή δάσκαλος, οι μισθοί είναι ακόμη μεγαλύτεροι.

Οι εργαζόμενοι στη Μανιτόμπα δικαιούνται πλήρη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ γίνονται κρατήσεις από τον μισθό τους για τη σύνταξή τους.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Έλληνες, η ιστοσελίδα της Ελληνοκαναδικής Ένωσης Φιλίας, στην οποία αναγράφονται όλες οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη διαδικασία των συνεντεύξεων «έπεσε» το μεσημέρι της Τετάρτης.

πηγη:in.gr