Δημόσιο

Μετατάξεις υπαλλήλων υπ. Υγείας σε διαθεσιμότητα ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Μετατάξεις υπαλλήλων υπ. Υγείας Μετατάξεις υπαλλήλων υπ. Υγείας
Μετατάξεις υπαλλήλων υπ υγείας σε διαθεσιμότητα ξεκίνησαν οι αιτήσεις Ξεκίνησαν από σήμερα οι αιτήσεις για τις μετατάξεις υπαλλήλων του υπουργείου υγείας που είχαν σε διαθεσιμότητα.

Συγκεκριμένα την έναρξη της διαδικασίας για τις αιτήσεις των υπαλλήλων σε διαθεσιμότητα στην υγεία σηματοδότησε η δημοσιευση του ΦΕΚ που αφορά την απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη για τις μετατάξεις των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Οι υπάλληλοι σε φορείς του υπουργείου Υγείας, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα λόγω κατάργησης θέσεων, καλούνται να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις ώστε να μεταταγούν σε άλλη υπηρεσία του δημοσίου τομέα . Σύμφωνα με την απόφαση, θα έχουν προθεσμία από σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, και μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, προκειμένου να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στη Διεύθυνση Διοικητικού /Προσωπικού της υπηρεσίας στην οποία κατείχαν οργανική ή προσωποπαγή θέση, αίτηση − υπεύθυνη δήλωση για τη μετάταξη ή μεταφορά τους.

Στο τέλος της σελίδας θα δείτε όλη την απόφαση με τις θέσεις που θα μετακινηθούν οι προς μετατάξη υπάλληλοι σε διαθεσιμότητα