Δημόσιο

Παρατείνεται η διαβούλευση για την διαχείριση αποβλήτων

Παρατείνεται η διαβούλευση για την διαχείριση αποβλήτων Παρατείνεται η διαβούλευση για την διαχείριση αποβλήτων
Παρατείνεται η διαβούλευση για την διαχείριση αποβλήτων Την παράταση μέχρι και την Παρασκευή 31/1/2014 της προθεσμίας για την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης για το εθνικό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων (ΕΣΔΑ) και το εθνικό πρόγραμμα πρόληψης παραγωγής αποβλήτων ανακοίνωσε το ΥΠΕΚΑ.

Η διαβούλευση σε αυτήν τη φάση αφορά στην υφιστάμενη κατάσταση, το θεσμικό πλαίσιο, τους στόχους και τις πολιτικές στον κρίσιμο τομέα της διαχείρισης αποβλήτων στη χώρα.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες η εν λόγω δημόσια διαβούλευση πρόκειται να εμπλουτιστεί με την ανάρτηση του τμήματος της μελέτης του ΕΣΔΑ που αφορά στα σχέδια διαχείρισης ανά ρεύμα αποβλήτου, ενώ μετά το πέρας της θα πραγματοποιηθεί και σχετική ημερίδα.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την ολοκλήρωση των δύο μελετών, θα λάβει χώρα η τελική διαβούλευση επί των αντίστοιχων θεσμικών κειμένων.

Τα σχετικά κείμενα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ, ενώ οι παρατηρήσεις μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

# TAGS