Δημόσιο

Πίνακες διαθεσιμότητας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων απο το ΑΣΕΠ

Πίνακες διαθεσιμότητας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων απο το ΑΣΕΠ
Πίνακες διαθεσιμότητας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων απο το ΑΣΕΠ Το ΑΣΕΠ κατάρτισε τους νέους πίνακες διαθεσιμότητας και κατάταξης των υπαλλήλων, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας, που απέστειλε η Δ/νση Διοικητικού για το την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ (Άρθρο 91 ν. 4172/2013)

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας (υπ΄ αριθμ. 7/2013 Ανακοίνωση) του προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων (Γ.Γ.Δ.Ε.) του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το οποίο έχει τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 129 του ν. 4199/2013 (Α’ 216), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο τον τελικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, προκειμένου να τον αναρτήσει στην ιστοσελίδα του σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992) όπως ισχύει.

Ο τελικός πίνακας διάθεσης, όπως εκδόθηκε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διαβιβάζεται στον οικείο φορέα υποδοχής (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου) καθώς και στον οικείο φορέα προέλευσης (Γ.Γ.Δ.Ε.).

-Τελικοί Πίνακες διάθεσης υπαλλήλων ανά κατηγορία