Δημόσιο

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΟΕ-ΥΠΠΟ

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΟΕ-ΥΠΠΟ Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΟΕ-ΥΠΠΟ
Σε εξέλιξη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΟΕ-ΥΠΠΟ Πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11.30 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας, θα πραγματοποιήσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΠΟΕ-ΥΠΠΟ, αντιδρώντας στον επανέλεγχο μετατροπής συμβάσεων.

Ηδη από τις 12.00 το μεσημέρι οι Ομοσπονδίες πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και θα ακουλήθει πορεία στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Το dikaiologitika.gr καλύπτει την συγκέντρωσει και θα ενημερώνει για τυχόν εξελίξεις

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση δηλώνουν ότι «θα αποτρέψουν τον επανέλεγχο-φερετζέ με όλες τους τις δυνάμεις», υποστηρίζοντας ότι η διαδικασία «θα αποτελέσει τη μόνιμη δεξαμενή υπό απόλυση εργαζομένων».

Παναττική στάση εργασίας έχουν προγραμματίσει και οι εργαζόμενοι του υπουργείου Πολιτισμού αλλά και το ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων για τις 11:00 το πρωί και μέχρι την λήξη του ωραρίου!

«Το ΔΣ, στη συνεδρίαση της 9ης/9/2014, εκτίμησε πως εισερχόμαστε σε μια νέα φάση της συνεχιζόμενης επίθεσης της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους και στα δημόσια αγαθά. Τα ζητήματα του Οργανισμού, της "αξιολόγησης" και του επανελέγχου των διαδικασιών μετατροπής των συμβασιούχων σε ΙΔΑΧ είναι αλληλένδετα. Εκπορεύονται από την ίδια πολιτική που στοχεύει στη διάλυση του δημόσιου τομέα και στην τρομοκράτηση και πειθάρχηση των εργαζομένων σε αυτόν».