Δημόσιο

Επιμένει ο Γρηγοράκος για πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο του 2015

Επιμένει ο Γρηγοράκος για πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο του 2015 Επιμένει ο Γρηγοράκος για πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο του 2015
Επιμένει ο Γρηγοράκος για πρόωρες εκλογές τον Μάρτιο του 2015 Aυτήν την ώρα δεν φαίνεται δεν υπάρχουν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ανέφερε εκ νέου σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, εξακολουθώντας να υποστηρίζει οτι οι εκλογές ειναι προ των πυλών.

Σε συνέντευξη του στο Mega σήμερα, ο κ. Γρηγοράκος δεν έκανε καμία προσπάθεια να πάρει πίσω τις σχετικές δηλώσεις του, που έκαναν άνω κάτω την κυβέρνηση την Πέμπτη, τουναντίον έδωσε εξηγήσεις για την ανάλυση που κάνει.

«Αφού ο. Κουβέλης είπε ότι δεν ψηφίζει, πώς θα βγάλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας;», σημείωσε με νόημα ο κ. Γρηγοράκος, διευκρινίζοντας πάντως ότι η εκλογολογία και οι εκλογές κάνουν κακό στη χώρα. Ο ίδιος αρνήθηκε οτι τροφοδοτεί την εκλογολογία πάντως και έθεσε ως στόχο της κυβέρνησης να βρεθούν οι 180 όσο δύσκολο κι αν ειναι.

Υπενθύμισε ότι δήλωση περί εκλογών το 2015 έκανε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος προ ημερών και επισήμανε οτι με βάση τον αναμενόμενο αριθμό ψήφων που θα λάβει απόψε η κυβέρνηση, το 180 ειναι πολύ μακριά, περίπου κατά 25 βουλευτές, αφού τα "ναι" θα ειναι γύρω στα 155.