Δημόσιο

Ως ύποπτος, στον εισαγγελέα το πρόσωπο που ο υπέδειξε ο Χαϊκάλης

Ως ύποπτος, στον εισαγγελέα το πρόσωπο που ο υπέδειξε ο Χαϊκάλης Ως ύποπτος, στον εισαγγελέα το πρόσωπο που ο υπέδειξε ο Χαϊκάλης
Ως ύποπτος, στον εισαγγελέα το πρόσωπο που ο υπέδειξε ο Χαϊκάλης Εντός της ημέρας καλεί ο εισαγγελέας, Π. Παναγιωτόπουλος, ενώπιόν του, το πρόσωπο που, σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή Π. Χαϊκάλη, επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, που διερευνά την υπόθεση των καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών, καλεί σήμερα τον άνθρωπο -τον οποίο κατονόμασε ο κ. Χαϊκάλης- με την ιδιότητα του υπόπτου για διάπραξη κακουργηματικής πράξης, που αφορά δωροδοκία βουλευτή.

Εν αναμονή του οπτικοακουστικού υλικού, που αφορά τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, βρίσκονται μέλη της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

Επιδίωξη της Επιτροπής είναι, το υλικό να σφραγισθεί ενώπιον των μελών της, προκειμένου να μην υπάρξει υπόνοια αλλοίωσής του και στη συνέχεια -ενδεχομένως και σε προσεχή συνεδρίαση- η Επιτροπή θα αποφασίσει τι θα πράξει.