Δημόσιο

Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για συμφωνία και τήρηση του προγράμματος της ΔΕΘ

Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για συμφωνία και τήρηση του προγράμματος της ΔΕΘ Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για συμφωνία και τήρηση του προγράμματος της ΔΕΘ
Αισιοδοξία στην κυβέρνηση για συμφωνία και τήρηση του προγράμματος της ΔΕΘ Αισιοδοξία επικρατεί στην κυβέρνηση μετά την αποστολή της λίστας των μεταρρυθμίσεων στις Βρυξέλλες για επικύρωση της τετράμηνης παράτασης, τηρώντας ωστόσο στάση αναμονής μέχρι να εγκριθεί αυτή και από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια.

Κυρίαρχη αίσθηση στο Μαξίμου είναι πως η κυβέρνηση μπορεί να τηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ΔΕΘ και την ίδια ώρα να υλοποιήσει τις συμφωνίες της με τους εταίρους της.

Ο Αλέξης Τσίπρας στις 20:00 σήμερα θα ενημερώσει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος για τις εξελίξεις ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου που ξεκίνησε το μεσημέρι στη Βουλή καθώς οι φωνές κριτικής δεν έχουν εκλείψει στο εσωτερικό τόσο της κυβέρνησης όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.