Δημόσιο

Νέα μαγειρεία στο νοσοκομείο Κιλκίς - Τέλος το ιδιωτικό catering

Νέα μαγειρεία στο νοσοκομείο Κιλκίς - Τέλος το ιδιωτικό catering Νέα μαγειρεία στο νοσοκομείο Κιλκίς - Τέλος το ιδιωτικό catering
Νέα μαγειρεία στο νοσοκομείο Κιλκίς - Τέλος το ιδιωτικό catering Σε πλήρη λειτουργία θα τεθούν εντός δέκα ημερών τα νέα μαγειρεία του νοσοκομείου Κιλκίς. Παράλληλα, διακόπτεται η διαδικασία προμήθειας έτοιμων γευμάτων (catering) από ιδιώτη εργολάβο και υπολογίζεται ότι θα εξοικονομηθούν παραπάνω από 150.000 σε ετήσια βάση, πόροι οι οποίοι θα κατευθυνθούν σε άλλες λειτουργικές ανάγκες του ιδρύματος.

"Η ωφέλεια η οποία προκύπτει τόσο για το νοσοκομείο Κιλκίς όσο κυρίως για τους ασθενείς μας, αλλά και το εφημερεύον προσωπικό, είναι σημαντική και ουσιαστική καθώς εξοικονομούνται δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Επιπλέον, αυξάνεται η ευελιξία της επιλογής των γευμάτων, βελτιώνεται η ποιότητα των παρασκευασμάτων, η αγορά των πρώτων υλών γίνεται πλέον από τοπικούς προμηθευτές και επιπλέον αξιοποιείται πλήρως το προσωπικό του νοσοκομείου" ανέφερε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Θέμης Ανθρακίδης.

Να σημειωθεί ότι το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, εξασφαλίζοντας τους απαιτούμενους πόρους από ευρωπαϊκά προγράμματα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας - FYROM 2007-2013 (Ιnterreg), παρέλαβε υπερσύγχρονες συσκευές και εξοπλισμό μαγειρείων ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία των γευμάτων από το προσωπικό του ιδρύματος σε πλήρως ανακαινισμένους χώρους.