Δημόσιο

Κουρουμπλής: Η μεταφορά των σκουπιδιών του Πύργου θα ξεκινήσει άμεσα

Κουρουμπλής: Η μεταφορά των σκουπιδιών του Πύργου θα ξεκινήσει άμεσα Κουρουμπλής: Η μεταφορά των σκουπιδιών του Πύργου θα ξεκινήσει άμεσα
Κουρουμπλής: Η μεταφορά των σκουπιδιών του Πύργου θα ξεκινήσει άμεσα Σίγουρος ότι η μεταφορά των σκουπιδιών του Πύργου θα ξεκινήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς, όπως είπε, έχει τη διαβεβαίωση των δημάρχων  της Αιτωλοακαρνανίας ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα αποκλεισμού των κοντέινερ στους ΧΥΤΑ της περιοχής, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγ. Κουρουμπλής, τονίζοντας με έμφαση ότι «ο Νόμος είναι Νόμος και θα τηρηθεί.

Και όταν κινδυνεύουν παιδιά υπάρχουν πολύ σοβαρές ευθύνες». Ο κ. Κουρουμπλής, σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Δήμαρχο Πύργου, του ζήτησε να μην προχωρήσει στο κλείσιμο των σχολικών μονάδων, όπως είχε προαναγγείλει ο Γαβρίλης Λιατσής στην περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες του υπουργού,  διαβεβαιώνοντας τον, ότι όλοι αντιλαμβάνονται την ευθύνη που έχουν απέναντι στα παιδιά, και ότι η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει δε θα σταματήσει.

Παράλληλα ο υπουργός Εσωτερικών ζήτησε την κατανόηση των Δημάρχων της Ηλείας όσον αφορά τη μονάδα στην Τριανταφυλλιά, επισημαίνοντας ότι θα δει εσπευσμένα στην Αθήνα τους δύο Δημάρχους, Ήλιδας και Πηνειού καθώς έχει πληροφορηθεί την ύπαρξη μιας αντιδικίας.