Δημόσιο

Εν αναμονή αποφάσεων για τις Εργατικές κατοικίες στη Λάρισα

Εν αναμονή των αποφάσεων για τις Εργατικές κατοικίες στη Λάρισα Εν αναμονή των αποφάσεων για τις Εργατικές κατοικίες στη Λάρισα
Ικανοποιημένοι από τη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα και ειδικότερα στο υπουργείο Εργασίας εμφανίστηκαν στην ΕΡΤ Λάρισας τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα, διεκδικώντας μείωση του κόστους για τις εργατικές κατοικίες που απέκτησαν το 1998 και πάγωμα των δόσεων για τους ανέργους.

«Έτυχε έκτακτη τηλεδιάσκεψη στην κ. Αντωνοπούλου και τελικά δεν μπορέσαμε να δούμε την ίδια, αλλά είδαμε τον διευθυντή κ. Μαλάμη, τον ιδιαίτερο της κ. Αντωνοπούλου, ο οποίος μας είπε τα ίδια ακριβώς πράγματα. Παρουσία των βουλευτών της Λάρισας, των κ. Λαμπρούλη, Κατσαντώνη, Μπαργιώτα και της κ. Βαγενά, μας είπαν ότι από τις 4 Μαρτίου έχει δημιουργηθεί μια εσωτερική επιτροπή με Υπουργείο και ΟΑΕΔ μαζί για να σχηματίσουν γνώμη για να κατέβουν οι τιμές προς τα κάτω για όλους τους οικιστές. Θα γίνει για όλους τους οικιστές όλης της χώρας και όχι μόνο για μας», τόνισε το μέλος της Επιτροπής, Βασίλης Μπεριτζάς.

«Τώρα επιδιώκουμε να συναντηθούμε με την διοικήτρια του ΟΑΕΔ κ Γαλαδατσίνη για να πούμε τα πράγματα από κοντά και μιλάμε για μείωση του κόστους για τις εργατικές κατοικίες που αποκτήσαμε το 1998 και για το πάγωμα των δόσεων για τους ανέργους. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, περιμένουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πάρουν αποφάσεις και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουν θετικές απαντήσεις».

NETWORK