ΚΕΠ

Πιστοποίηση στο TAXISnet

Πιστοποίηση στο TAXISnet
Πιστοποίηση στο TAXISnet Όσοι ενδιαφέρονται για την πιστοποίηση στο TAXISnet, χρειάζεται να προσκομίσουν τα κάτωθι:
Δικαιολογητικά:
 
01. Αίτηση πιστοποίησης στο TAXISNET (Απαραίτητο έγγραφο)
02. Πληρεξούσιο που να αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος έχει δικαίωμα να υποβάλλει Φορολογική Δήλωση αντί του Υπόχρεου/Αποδεικτικά πιστοποιητικά σχέσης Νόμιμου εκπροσώπου και Υπόχρεου
03. Δικαστική Απόφαση/ Αποδεικτικά πιστοποιητικά σχέσης Νόμιμου εκπροσώπου και Υπόχρεου
 
Αυτεπάγγελτα δικαιολογητικά:
 
01. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων δικαστική απόφαση που να αναθέτει στο γονέα την επιμέλεια του ανηλίκου/ Για ανήλικους υπόχρεους Αποδεικτικά πιστοποιητικά σχέσης Νόμιμου εκπροσώπου και Υπόχρεου 
Αναζητείται υπηρεσιακά: Χορήγηση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης
 
Διαδικασία:
 
Ο Πολίτης προσέρχεται στο ΚΕΠ της επιλογής του για να αιτηθεί την αίτηση πιστοποίησης στο TAXISNET, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
 
Βήµα 1 : Ο υπάλληλος ΚΕΠ παραλαμβάνει και ελέγχει τα δικαιολογητικά που προσκόμισε ο πολίτης. Εάν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί πως απουσιάζει κάποιο ή είναι ελλιπές , ο υπάλληλος ΚΕΠ ενημερώνει τον πολίτη και δεν προβαίνει στην υποβολή της αίτησης.
 
Βήµα 2 : Ο υπάλληλος ΚΕΠ συμπληρώνει την ηλεκτρονική αίτηση και δημιουργεί νέο φάκελο στο Πληροφοριακό Σύστημα των ΚΕΠ. Ο πολίτης παραλαμβάνει την βεβαίωση υποβολής αιτήματος στην οποία αναγράφεται ο αριθμός φακέλου του αιτήματος.
 
Βήµα 3 : O υπάλληλος ΚΕΠ αποστέλλει στον αρμόδιο Φορέα τον φάκελο της υπόθεσης (ο οποίος περιέχει την αίτηση και τα δικαιολογητικά) με έναν από τους αποδεκτούς τρόπους (fax, courier, ταχυδρομείο).
 
Ο Πολίτης προσέρχεται στο ΚΕΠ και παραλαμβάνει την πιστοποίηση στο TAXISNET.
Συνημμένα αρχεία: