Αθλητισμός

Ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού, αποδεκατισμένη η ομάδα του Βόβορα

eurokinissi eurokinissi
Με τους τραυματισμούς να τον πλήττουν με το… καλημέρα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του, την προϊστορία επί ρωσικού εδάφους εις βάρος του και την ταλαιπωρία του ταξιδιού να ακυρώνει την χθεσινή προπόνηση στη Μόσχα, ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη «μάχη» της εφετινής Euroleague, απέναντι στη Χίμκι στην «Mytishchi Arena» (2/10, 20:00).

Στην πρώτη του δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, άφησε στην Αθήνα τους τραυματίες Χάουαρντ Σαντ-Ρος (τραυματισμός στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού), Πιερ Τζάκσον (θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού) και Άαρον Γουάιτ (ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό), και το έργο του μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά με το κενό που υπάρχει στη θέση «1».

Όσον αφορά στην προϊστορία, το «τριφύλλι» έχει να… χαμογελάσει στην έδρα της Χίμκι από το μακρινό 2009, όταν τον Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς οι «πράσινοι» έφυγαν νικητές με 87-82. Έκτοτε μετρούν μόνο ήττες στην έδρα της ομάδας του Αλεξέι Σβεντ και της… παρέας του.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του άρθρου.