Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Άλωσε» το Μιλάνο με επική ανατροπή

Παναθηναϊκός: «Άλωσε» το Μιλάνο με επική ανατροπή
Μεγάλη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός μέσα στο Μιλάνο επικρατώντας επί της Αρμάνι με 80-77, για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα αν και βρέθηκε να χάνει με 15 πόντους στην δεύτερη περίοδο κατάφερε μέσα από την άμυνα να επιστρέψει στο παιχνίδι, και με τα τρίποντα μαχαιριές των Νέντοβιτς και Παπαπέτρου πέρασε μπροστά στο σκορ μετά την πρώτη περίοδο φτάνοντας σε μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Η ιταλική ομάδα ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και μετά το αρχικό 2-0 του Παναθηναϊκού με τον Σαντ Ρος κατάφερε με ένα σερί 8-0 να προηγηθεί με 6 πόντους (8-2). Οι «πράσινοι μείωσαν στον πόντο με τρίποντο του Νέντοβιτς (8-7), ωστόσο νέο σερί των γηπεδούχων ενέβασε και πάλι την διαφορά στους 7 πόντους (14-7).

Το παιχνίδι έφτασε στις παρυφές των δέκα πόντων με βολές του Μορασκίνι (20-11), ωστόσο ο Παναθηναϊκός αντέδρασε με συνεχόμενους πόντους των Μήτογλου και Παπαπέτρου μειώνοντας στους 5 ( 22-17) με τον Μακ να διαμορφώνει από την γραμμή των βολών το 22-18 του δεκαλέπτου.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm