Αθλητισμός

Χριστοδούλου: Διαχειρίσιμα τα τραύματα - Θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ σε ένα 48ωρο για επέμβαση στο χέρι του

Χριστοδούλου: Διαχειρίσιμα τα τραύματα - Θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ σε ένα 48ωρο για επέμβαση στο χέρι του
Ο Φάνης Χριστοδούλου θα παραμείνει για λίγα 24ωρα ακόμα στο Θριάσιο νοσοκομείο της Ελευσίνας και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ καθώς θα χρειαστεί να γίνει χειρουργική επέμβαση στο τραυματισμένο του χέρι.

 Ο «μπέμπης» είχε ατύχημα με την μοτοσικλέτα του στην Πάρο το πρωί της Δευτέρας και θα χρειαστεί επέμβαση στο τραυματισμένο του χέρι από εξειδικευμένους ορθοπεδικούς.

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη μόνο σωματικές κακώσεις, αποφεύγοντας τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς.

Από τις πρώτες διαγνωστικές εξετάσεις στο Θριάσιο επιβεβαιώνεται ότι έχει υποστεί κάταγμα στο δεξί χέρι, μικρότερης έκτασης κατάγματα στα πλευρά καθώς και αιματώματα στον κορμό και την περιοχή της πυέλου, όλα απόρροια της πτώσης από μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ίδιος.

Η κλινική εικόνα του «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ αξιολογείται ως καλή και μη εμπνέουσα ανησυχία καθώς όλα τα τραύματα είναι πλήρως διαχειρίσιμα.

Τεράστιο ενδιαφέρον για την κατάσταση του Φάνη έδειξε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας,μ΄όλις έγινε γνωστό το συμβάν, φροντίζοντας για την επίσπευση όλων των διαδικασιών που απαιτούνταν, για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Οι δυο τους άλλωστε υπήρξαν συμπαίκτες στον Πανιώνιο.