Αθλητισμός

«Τριάρα» από τη Φράιμπουργκ για τον Ολυμπιακό - Αποδοκιμασίες από τους φίλους στο Καραϊσκάκη (βίντεο)

«Τριάρα» από τη Φράιμπουργκ για τον Ολυμπιακό - Αποδοκιμασίες από τους φίλους στο Καραϊσκάκη (βίντεο) Φωτογραφία: EUROKINISSI
Χωρίς βαθμό παρέμεινε και την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League ο Ολυμπιακός, μετά τη συντριβή του από την γερμανική Φράιμπουργκ εντός έδρας με 0-3.

Άσχημη βραδιά για τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 3-0 από τη Φράιμπουργκ στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Άνοιξε το σκορ ο Χέφλερ (5'), δύο γκολ από τον Γκρέγκοριτς (25', 52'). Στις εξέδρες βρίσκονταν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών Χάμες Ροντρίγκες που ανακοινώθηκε, αλλά και ο Μαρσέλο και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί όσο πιο άμεσα γίνεται τη βοήθειά τους.

Ο Ολυμπιακός ήταν αποκαρδιωτικός και σε συνδυασμό με την επίσης βαριά ήττα (0-3) της Ναντ από την Καραμπάγκ η ελληνική ομάδα έμεινε τελευταία στον 7ο όμιλο και πλέον, ο αγώνας απέναντι στους Αζέρους στο Φάληρο, στις 6 Οκτωβρίου (22:00), είναι «τελικός» για την 3η θέση, καθώς αυτός είναι στην παρούσα φάση ο στόχος για να υπάρξει ευρωπαϊκή συνέχεια, έστω μέσω του Conference League.

Πριν από την έναρξη η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και χαρούμενη, ο ενθουσιασμός μεγάλος για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες αλλά περιέργως, αντί ο παλμός της εξέδρας να «σπρώξει» τους γηπεδούχους ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με χαμηλή ψυχολογία και ανάλογη πνευματική προσέγγιση.

Η ομάδα του Πειραιά περιμένει τους νέους παίκτες κι όσους άλλους έρθουν να μπουν στην ενδεκάδα, θα υπάρξει ένα διάστημα διακοπής λόγω των Εθνικών ομάδων και η διακοπή του Μουντιάλ για εντατική δουλειά, όμως είναι ερωτηματικό πια αν ο Κάρλος Κορμπεράν μπορεί να αλλάξει την εικόνα και μαζί τη μοίρα των «ερυθρόλευκων»...

NETWORK