Αθλητισμός

Euroleague: Με τέτοια άμυνα, νίκη δεν έρχεται για τον Παναθηναϊκό - Νέα ήττα στο Τελ Αβίβ

Euroleague: Με τέτοια άμυνα, νίκη δεν έρχεται για τον Παναθηναϊκό - Νέα ήττα στο Τελ Αβίβ Φωτογραφία: EUROKINISSI
Η άμυνα δεν ήταν (ούτε) αυτή τη φορά στην ημερήσια διάταξη του Παναθηναϊκού, ο οποίος είδε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να επιβάλλει γρήγορα τον ρυθμό που τη βολεύει και να φτάνει στη νίκη. Τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Παρά την προσπάθεια που έγινε (ιδίως στο πρώτο μέρος) και τα καλά ποσοστά σε δίποντα (53.6%) και τρίποντα (40.7%), ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αποφύγει το μοιραίο στη Menora Mivtachim Arena (85-74).

Για την ακρίβεια, δεν κατάφερε ούτε καν να προβληματίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα την τρίτη διαδοχική ήττα στην EuroLeague.

Οι πράσινοι προδόθηκαν από τα λάθη (έδωσαν πολλούς πόντους στο ανοιχτό γήπεδο στους γηπεδούχους) και την αδυναμία τους να αμυνθούν σε προσωπικό επίπεδο στην περιφέρεια, με αποτέλεσμα να φτάσουν τις τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-17, 47-42, 69-59, 85-74.

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Η ερχόμενη βδομάδα βρίσκει τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (3/11, 21:30) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Μπασκόνια (3/11, 21:15).